Møt oss

Hei,

Days Like This tilbyr kvalitetsklær for kvinner som lever innholdsrike liv, og som forventer god design og høy kvalitet. Vi holder til på Slependen utenfor Oslo og er en del av Varner som består av 13 motekjeder fordelt på 8 land.

All design av både klær og butikkonsept skjer i Norge, og vi er stolte av å være en del av den norske motebølgen som de siste årene har vokst seg sterk og spennende.

Da vi designet butikkonseptet var fokuset på å skape opplevelsen av et pusterom - et sted som er delikat, inspirerende og behagelig å være i. Et sted skapt av kvinner og for kvinner.

Vi i Days Like This har lang fartstid i motebransjen, og jobber for å presentere drømmebutikken vi selv ønsker å handle i. Vi vil ha klassiske plagg med moderne snitt, riktig passform, med tidsriktige detaljer og av høy kvalitet. Og det tror vi mange av våre kunder også ønsker seg!

Etikk og miljø er viktig for oss når vi produserer klærne våre. Som et ledd i det tilbyr vi en kolleksjon med Svanemerkede baseprodukter i økologisk bomull. Svanemerket har et motto som sier ”redd verden litt hver dag” og det er en inspirasjonskilde for å være i konstant utvikling og utvide vårt grønne sortiment litt etter litt.

Kunden og kundens opplevelse betyr alt! Vi ønsker å vokse og utvikles sammen med våre kunder. Derfor har vi valgt Facebook som vår viktigste kanal for å snakke med kunden og vise hva vi står for. Her vil vi inspirere og dele vår lidenskap for klær og gi gode tips til ”hva skal jeg ha på meg i dag?” På Facebook ønsker vi oss både ris og ros slik at vi kan bli bedre og tilpasse kleskonseptet til de fleste kvinner.

Den 26. april 2016 åpnet vi dørene til vårt digitale hjem. Vår nettbutikk og vårt inspirasjonsunivers. Enkelhet og trygghet har vært nøkkelord i utviklingen. Det skal være lett å navigere, og siden klær handler om følelser så har vi valgt å fotografere alle plagg på en modell. Det vil gi deg et så komplett bilde som mulig av hver enkelt plagg for å kompensere for muligheten til å ta på plagget som du kan i butikk.

Vi er superstolte av vår drømmebutikk i både fysisk og digital form, og er veldig nysgjerrig på hva du mener. Så hvis du lurer på noe, eller bare vil gjøre oss bedre så blir vi veldig glade for å høre fra deg.

Vi tror på å ha det gøy, og vi elsker smil - A smile is the prettiest thing you can wear!