Betaling

Du kan du velge å betale med faktura eller med kort når du handler i vår nettbutikk.

Faktura

Velger du faktura som betalingsmåte tilbyr vi Klarna Faktura, og da betaler du først etter at du har mottatt varene.
Fakturaen blir tilsendt på epost og du har 14 dagers betalingsfrist. 
Du kan også finne din faktura ved å logge inn på klarna.no og det er Klarna AS som har ansvar for å følge opp betaling av faktura. 
Ved betaling med faktura vil det bli foretatt en enkel kredittsjekk av dine personalia, og vi forbeholder oss retten til å annullere kjøpet.

Vær oppmerksom på at du mottar faktura på e-post, det er derfor svært viktig at du har skrevet inn e-post adressen din riktig. Sjekk gjerne innboksen din etter at kjøpet er gjennomført for å se at du har mottatt ordrebekreftelsen. 
Har du mottatt ordrebekreftelsen kan du være trygg på at du har riktig e-postadresse. 
Ta kontakt med Kundeservice dersom du ikke får ordrebekreftelsen på e-post.

Kort

Ønsker du å betale med kort, kan du velge om du vil betale med Visa eller Mastercard. Beløpet reserveres på din konto ved bestilling, men trekkes først når varen er sendt fra lager. Betalingen blir behandlet av Nets som er en sikker elektronisk betalingspartner for Visa og Mastercard. Med Nets har du de samme garantier og den samme trygghet som når du handler i butikk. Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert. Dette betyr at ingen kan lese kredittkortnummer, navn eller adresse når informasjonen blir sendt over Internett.Vi forbeholder oss retten til å kontrollere kortets gyldighet, adresseopplysningene på kjøperen, at det er dekning for kjøpesummen, og retten til å annullere kjøpet. 
Les mer om sikkerhet rundt betaling under Personvern og Sikkerhet

Angrerett

Her finner du informasjon om den lovfestede angreretten når du handler på internett. Du har alltid rett til å heve kjøpet innen 14 dager uten å oppgi noen grunn til det, men du må gi beskjed om at du vil angre kjøpet senest 14 dager etter du har mottatt pakken og varen skal sendes i retur innen 14 dager.
Angrerettloven sier: «Retten til å undersøke varen er begrenset og kan sammenlignes med den undersøkelsen du kan gjøre i butikk. Dersom din undersøkelse av varen går ut over hva som er forsvarlig og nødvendig, er det mulig du må betale kompensasjon for at varen har mistet verdi. Du mister imidlertid ikke angreretten selv om du har gått utover undersøkelsesretten, eller begynt å bruke varen på vanlig måte så lenge du angrer innen angrefristen.» 
Det betyr at du har lov til å undersøke varene forsiktig, men merkelapper må ikke fjernes og varen må returneres i samme stand som da du mottok den.
Hvis du vil angre kjøpet laster du ned angreskjema som du finner i kvitteringsmailen. 
Fyll ut skjema og legg det sammen med varene i returpakken og lever inn pakken på samme sted som du hentet den. Bruk den forhåndsbetalte returadresselappen og send varen i retur til oss. Når returpakken er registrert på vårt lager, tilbakebetaler vi det du har betalt innen 14 dager. Informasjon om retur av varer via post finner du på returseddelen i pakken. Angreskjemaet finner du også her. 

Days Like This har sin egen returpolicy som er bedre enn Angrerettloven. Hos oss får du 30 dager åpent kjøp på alle varer.