Angrerett

Hvordan kan jeg angre kjøpet?

Du har en lovfestet angrerett når du handler på internett. Du har rett til å heve kjøpet innen 14 dager uten å oppgi noen grunn, men du må gi oss beskjed om at du angrer kjøpet senest 14 dager etter du har mottatt pakken. Pakken skal sendes oss innen 14 dager, og vi dekker alltid returkostnadene. Angrerettloven sier: «Retten til å undersøke varen er begrenset og kan sammenlignes med den undersøkelsen du kan gjøre i butikk. Dersom din undersøkelse av varen går ut over hva som er forsvarlig og nødvendig, er det mulig du må betale kompensasjon for at varen har mistet verdi. Du mister imidlertid ikke angreretten selv om du har gått utover undersøkelsesretten, eller begynt å bruke varen på vanlig måte så lenge du angrer innen angrefristen.» 
Det betyr at du har lov til å undersøke varene forsiktig, men merkelapper må ikke fjernes og varen må returneres i samme stand som da du mottok den.

Hvis du vil angre kjøpet laster du ned angreskjema som du finner i kvitteringsmailen. Fyll ut skjema og legg det sammen med varene i returpakken og lever inn pakken på samme sted som du hentet den. Bruk den forhåndsbetalte returadresselappen og send varen i retur til oss. Du belastes med kr 59,- for returfrakt. Når returpakken er registrert på vårt lager, tilbakebetaler vi det du har betalt. Informasjon om retur av varer via post finner du på returseddelen i pakken. 

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss på mail@dayslikethis.no eller ring oss på +47 21 93 76 96.  

Days Like This har egen returpolicy som er bedre enn Angrerettloven. Hos oss får du 30 dager åpent kjøp på alle varer. Se hvordan du returnerer til butikk og nettbutikk under Bytte og Retur.