Kjøpsvilkår

Generelle vilkår

Våre kjøpsvilkår kan endres, vi ber deg derfor alltid å lese gjennom disse før du bestiller. Når du godkjenner kjøpet ditt hos oss, godkjenner du også våre kjøpsvilkår. Kjøpet er utført når du har fått ordrebekreftelsen og du har ansvar for at de opplysningene du har gitt oss som navn, e-postadresse og postadresse stemmer. Du må være 18 år for å handle i vår nettbutikk.  

Priser

Alle priser er i norske kroner inkludert gjeldende moms.
Dayslikethis.no har gratis frakt og retur.
Priser i butikk og online er i utgangspunktet like, men kan variere med ulike kampanjer i butikk eller i nettbutikken.

Betaling

Du kan du velge å betale med faktura eller med kort når du handler i vår nettbutikk.

Faktura

Velger du faktura som betalingsmåte tilbyr vi Klarna Faktura.
Med faktura betaler du for varene først etter at du har mottatt varene.
Fakturaen vil bli tilsendt på epost og du har 14 dagers betalingsfrist. 
Du kan også finne din faktura ved å logge inn på Klarna.no.
Det er Klarna som har ansvar for å følge opp betaling av faktura og som foretar en enkel kredittsjekk av dine personalia. Vi forbeholder oss retten til å annullere kjøpet.

Vær oppmerksom på at du mottar faktura på e-post, det er derfor svært viktig at du har skrevet inn e-post adressen din riktig. Sjekk gjerne innboksen din etter at kjøpet er gjennomført for å se at du har mottatt ordrebekreftelsen.
Har du mottatt ordrebekreftelsen kan du være trygg på at du har riktig e-postadresse.
Ta kontakt med Kundeservice dersom du ikke får ordrebekreftelsen på e-post.

Kort

Ønsker du å betale med kort, kan du velge om du vil betale med Visa eller Mastercard. Beløpet reserveres på din konto ved bestilling, men trekkes først når varen er sendt. Betalingen blir behandlet av Nets som er en sikker elektronisk betalingspartner for Visa og Mastercard. Med Nets har du de samme garantier og den samme trygghet som når du handler i butikk.
Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert.
Dette betyr at ingen kan lese kredittkortnummer, navn eller adresse når informasjonen blir sendt over Internett.
Vi forbeholder oss retten til å kontrollere kortets gyldighet, adresseopplysningene på kjøperen, at det er dekning for kjøpesummen, samt retten til å annullere kjøpet.

Les mer om sikkerhet rundt betaling under Personvern og Sikkerhet

Angrerett

Du har en lovfestet angrerett når du handler på internett. Du har rett til å heve kjøpet innen 14 dager uten å oppgi noen grunn, men du må gi oss beskjed om at du angrer kjøpet senest 14 dager etter du har mottatt pakken. Pakken skal sendes oss innen 14 dager, og vi dekker alltid returkostnadene. Angrerettloven sier: «Retten til å undersøke varen er begrenset og kan sammenlignes med den undersøkelsen du kan gjøre i butikk. Dersom din undersøkelse av varen går ut over hva som er forsvarlig og nødvendig, er det mulig du må betale kompensasjon for at varen har mistet verdi. Du mister imidlertid ikke angreretten selv om du har gått utover undersøkelsesretten, eller begynt å bruke varen på vanlig måte så lenge du angrer innen angrefristen.» Det betyr at du har lov til å undersøke varene forsiktig, men merkelapper må ikke fjernes og varen må returneres i samme stand som da du mottok den. Hvis du vil angre kjøpet laster du ned angreskjema som du finner i kvitteringsmailen. Fyll ut skjema og legg det sammen med varene i returpakken og lever inn pakken på samme sted som du hentet den. Bruk den forhåndsbetalte returadresselappen og send varen i retur til oss. Etter at returpakken er registrert på vårt lager, tilbakebetaler vi det du har betalt innen 14 dager. Informasjon om retur av varer via post finner du på returseddelen i pakken.

Days Like This har sin egen returpolicy som er bedre enn Angrerettloven. Hos oss får du 30 dager åpent kjøp på alle varer.

Åpent kjøp

Vi gir deg 30 dager åpent kjøp på ubrukte varer, fra den dagen du bestilte. Ved forsinkelse kontakter vi deg og oppgir en ny leveringsdato, og du kan da velge å vente på varene eller heve kjøpet. Vi tilbakebetaler innen 14 dager hvis du vil heve kjøpet pga forsinket levering.
Alle våre ordre sendes omgående til e-handelslageret, så det er dessverre ikke mulig å endre/kansellere en ordre etter at du har bestilt. Du må hente pakken på utleveringsstedet og kan levere tilbake varen i en Days Like This, eller sende den tilbake til oss. Varen som returneres skal være ubrukt, uten skader og alle etiketter skal sitte i plagget. Tilbakebetaling av varen som returneres skjer innen 14 dager. Se fremgangsmåte under for retur av varer under Bytte og retur. 

Frakt og Levering

Vi leverer din pakke normalt innen 3-6 virkedager.
Vår hoved transportør er PostNord i Norge. Vi og sender dessverre ikke til utlandet.
Var du innlogget, eller opprettet du en brukerkonto hos oss når bestilte, så kan du spore pakken din på Mine sider. Link
Klikk på kollinummeret så kan du se hvor pakken din befinner seg.
Du vil motta en SMS med pakkereferanse, når pakken har kommet til ditt utleveringssted. 
På ordrekvittering din finner du link til sporing av din pakke, slik at du kan følge pakken din frem til utleveringsstedet.
Har du ny adresse eller midlertidig ettersending av post, så er du selv ansvarlig for at kundeopplysningene endres på Mine sider.
Er varen blitt skadet eller borte under transporten til deg, så vær snill og kontakt vår Kundeservice snarest så hjelper vi deg.

Uavhentede pakker
Alle våre ordre sendes fortløpende fra vårt lager, så det er dessverre ikke mulig å endre/kansellere en ordre etter at den har blitt bestilt. Uavhentede pakker vil bli belastet kr 150,- til å dekke ekspedisjonsavgift for returfrakt og håndteringskostnader.

Bytte og retur

Bytte og retur i fysisk butikk

Det enkleste er å bytte og returnere varen i en fysisk Days Like This butikk. Det er gratis bytte og retur i våre fysiske butikker, og du får pengene tilbake på stedet. Finn din butikk
Ved bytte eller retur i butikk må du ta med kvitteringsmailen du har fått tilsendt på e-post + gyldig ID. Skal du skal returnere på vegne av noen andre må du ta med både din og bestillerens gyldige ID.

Retur til nettbutikken

Vil du sende din retur tilbake til nettbutikken anbefaler vi at du benytter posen du mottok varene i. Du klistrer på den vedlagte retur-adresselappen, og leverer retursendingen til utleveringsstedet hvor du hentet pakken. Returfrakten er forhåndsbetalt, og kostnaden dekkes av oss. 
Ved retur til nettbutikken får du pengene satt inn på den kontoen du benyttet ved betaling. Tilbakebetaling ved retur og reklamasjon, skjer innen 14 dager fra returen er registrert på vårt lager. Vær oppmerksom på at det kan ta inntil 20 dager før varen er registrert og du mottar pengene på konto.

Har du kjøpt på faktura, vil Klarna (fakturaleverandør) ta kontakt med deg for din tilbakebetaling. Er fakturaen ubetalt anbefaler vi at du logger inn på Klarnas nettside og selv justerer beløpet på fakturaen i henhold til de returnerte varene. Du kan også utsette forfallsdatoen på din faktura, slik at du slipper eventuelle purregebyrer. Når returen er registrert hos oss blir beløpet på din faktura justert.

Vær oppmerksom på at ordre med leveringsmåten hent i butikk kun kan returneres tilbake til en av våre fysiske Bik Bok-butikker.

Bytte i nettbutikken

Ønsker du å bytte varen i vår nettbutikk, sender du varen i retur, og legger inn en ny ordre for å få tilsendt en ny størrelse eller vare.
Bruk retur-adresselappen som ligger vedlagt i pakken din og send returen tilbake i samme emballasje den ble sendt i. Tilbakebetaling ved retur og reklamasjon skjer innen 14 dager fra returen er registrert på vårt lager. Vær oppmerksom på at det kan ta inntil 20 dager før varen er registrert og du mottar pengene på konto.

En gyldig retur forutsetter at varen er i samme stand som da du mottok den, og alle merker og prislapper skal fortsatt sitte på. Retur til vår nettbutikk gjelder kun varer som er kjøpt på dayslikethis.no (ikke varer kjøpt i fysisk butikk).

Reklamasjon

Noen ganger skjer det dessverre feil på enkelte varer i produksjonen og da kan du reklamere. Det er enklest å gjøre dette i en Days Like This butikk. Finn din butikk
Ta med kvitteringen som du har fått tilsendt på epost, så hjelper våre selgere deg med reklamasjonen.
Ønsker du å sende din reklamasjon til oss, ber vi deg først kontakte oss på e-post mail@dayslikethis.no eller telefon for videre fremgangsmåte.
Reklamasjoner du sender til nettbutikken blir tilbakebetalt til den kontoen du benyttet ved betaling. Tilbakebetaling ved retur og reklamasjon, inkl. returfrakt, skjer innen 14 dager fra returen er registrert på vårt lager. Vær oppmerksom på at det kan ta inntil 20 dager før varen er registrert og du mottar pengene på konto. Har du kjøpt på Klarna faktura, vil Klarna ta kontakt med deg for tilbakebetaling av din reklamasjon.
Reklamasjonsretten gjelder i 2 år, men gjelder ikke vanlig slitasje.

Farger

Vi kan dessverre ikke garantere at fargene du ser på din skjerm gjengir de faktiske fargene på plaggene helt nøyaktig. Fargene som gjengis på din pc/nettbrett eller mobil avhenger av brukerinnstillingene og kan variere.

Personopplysninger

Ved registrering av din bestilling godkjenner du at vi lagrer og bruker personopplysningene dine for å fullføre og levere din bestilling, og gi deg servicen og handleopplevelsen du forventer. Vi bruker dine personopplysninger til blant annet følgende formål:

• For å kunne gi deg best mulig hjelp når du kontakter oss og for å informere deg om nye eller endrede tjenester.
• For å kunne analysere hvordan du benytter cubus.com slik at vi kan forbedre nettsiden.

Les mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger i vår personvernerklæring.

Force Majeure

Hvis Vivikes A/S blir utsatt for force majeure, det vil si hvis vi eller våre samarbeidspartnerne blir utsatt for krig, krigslignende hendelser, revolusjon, opprør, myndighetstiltak, streik, lockout, blokade, naturkatastrofe, brann, transportforstyrrelser, leveringsforbud eller lignende hendelser, har vi rett til å stoppe våre forpliktelser overfor kundene i opptil to måneder, og etter denne perioden har begge parter rett til å heve avtalen uten å måtte betale skadeserstatning.

Tvist

Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan du bringe saken inn for Forbrukerrådet i nærheten av der du bor. Alle tvister skal løses etter norsk rett og vi følger Forbrukertvisutvalgets avgjørelser ved en eventuell tvist..

Firmainformasjon:

Vivikes A/S
Days Like This
Nesøyveien 4, 1396 Billingstad
Norge 
Tlf. +47 66.77.34.00
Org nr: NO 971084995