Personvern og sikkerhet

Personvern
Du er viktig for oss og vi vil respektere ditt personvern når du handler hos oss. 
Vi kan forsikre deg om at all behandling og bruk av personopplysninger er i tråd med lovverket.

Days Like This registrerer dine opplysninger når du 
- handler på Dayslikethis.no
- deltar i konkurranser

Når du registrerer din bestilling på Dayslikethis.no, godkjenner du at vi lagrer og bruker personopplysningene dine til å fullføre og levere din bestilling.
For å få varene dine levert, trenger vi ditt navn og postadresse. Vi må ha din e-postadresse hvis vi skal sende deg ordrebekreftelse på e-post. Disse opplysningene gis ikke videre med mindre det er nødvendig for å gjennomføre ordren/avtalen med deg, eller i lovbestemte tilfelle. 
Du har rett til å få opplyst hvilke personopplysninger som finnes registrert om deg, og kan kreve at opplysningene slettes hvis de er uriktige, irrelevante eller ufullstendige. Du har også rett til å bli informert om hvordan vi bruker personopplysninger.

Vi trenger opplysningene for å: 
- opprette din personlige brukerkonto hos Days Like This 
- behandle bestillingene dine via våre online-tjenester 
- sende deg SMS om din forsendelse evt. forsinkelser
- gi deg gode tilbud og inspirasjon om trender og antrekk i nyhetsbrev og på sms (hvis du har krysset av for at du ønsker dette)
- informere deg om nye eller endrede tjenester

Du er velkommen til å kontakte oss på mail@dayslikethis.no hvis du vil vite mer om hvilke opplysninger vi registrer og hvordan de oppbevares.

Sikkerhet ved betaling på nett
Hos Days Like This foregår all betaling via Internett, og vi har fokus på din sikkerhet. 
Når du betaler med betalingskort eller kredittkort blir dine kortopplysninger sendt til en autorisert betalingsformidler, som kontrollerer at kortet ditt er gyldig for kjøp. 
Kortinformasjonen blir behandlet i henhold til den internasjonale sikkerhetsstandarden PCI DSS. Når du handler med kort forbeholder vi oss retten til å foreta en personkontroll.
All kommunikasjon er kryptert, slik at ingen kan fange opp den informasjonen som du skriver inn. Derfor er sikkerheten på samme høye nivå som når du f.eks. hever penger i en minibank
Du er velkommen til å kontakte oss på mail@dayslikethis.no hvis du vil vite mer om vår sikkerhet på nett.